Download: Exhibition Catalog

CONT

 

Fotografije mogu da budu porucene i kupljene pojedinacno, u paketu, kao virtuelni produkt (download link) ili kao print na zeljenom materijalu i formatu, sa ramom ili bez.

 

Najjednostavniji nacin je da nas kontaktirate putem email-a kontakt@meriscon.com

 

ili preko naseg kontakt formulara OVDJE

 

Drugi nacin je da fotografije, koje su trenutno u portalu (s vremenom ce sve fotografije biti prebacen kao proizvodi u shop), porucite preko naseg shop-a:

 

MerisCon Foto Art Shop

 

SARAJEVO

ZENICA

MOSTAR-STOLAC-TREBINJE

JAJCE

MRKONJIC GRAD

TRAVNIK

LIVNO

KRESEVO

ZASTITA AUTORSKIH PRAVA

 

Autorska prava fotografija pripadaju samo agenciji MerisCon - Hari Maslic. Svako nelegalno koristenje, kopiranje, downloadovanje bice zakonski sankcionisano. Za sva otvorena pitanja kontaktirajte nas i mi cemo pokusati naci rjesenje. Kao digitalni fajlovi nase su fotografije oznacene meta-podacima koje nam omogucavaju pretrazivanje interneta na osnovu tih podataka, tako da svaka fotografija, a koja nije legalno kupljena ili dozvoljena za objavljivanje moze da bude pronadjena i na osnovu mreznih protokola korisnik koji ih je zloupotrijebio moze biti identificiran. U tom slucaju, ta radnja se kvalifikuje kao krivicno djelo, koje moze da ima velike posljedice. Zato vas molimo, da bez nase dozvole ne preuzimate fotografije.

Visit us

MerisCon Photo Studio and Art

Niederhöchstädter Str. 12

61449 Steinbach,

Germany

Call us

+49 6171 279 8072

+387 61 094 730

MerisCon Art Gallery

Sarajevska 310

72000 Zenica

Bosnia and Herzegovina

Email us

kontakt@meriscon.com